Restaurangen
Vecka 39
måndag
Kött / Högrevsragu med potatispuré, rödvin
och sidfläsk
Fisk / Fisk och skaldjursgryta med citron
och crème fraiche
Vegetarisk / Tortellini ricotta med svamp
och grädde
tisdag
Kött / Stekt fläsk med kokt potatis, löksås
och lingon
Fisk / Fisk och skaldjursgryta med citron
och crème fraiche
Vegetarisk / Tortellini ricotta med svamp
och grädde
onsdag
Kött / Fläsklägg med rotmos, persilja
och senap
Fisk / Stekt strömming med dillsmör,
potatis och lingon
Vegetarisk / Tortellini ricotta med svamp
och grädde
torsdag
Kött / Ärtsoppa med krispigt sidfläsk, bog och köttkorv.
Serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fisk / Stekt strömming med dillsmör, potatis
och lingon
Vegetarisk / Tortellini ricotta med svamp
och grädde
fredag
Kött / Wallenbergare med potatispuré,
ärtor, lingon och brynt smör
Fisk / Stekt strömming med dillsmör, potatis
och lingon
Vegetarisk / Tortellini ricotta med svamp
och grädde