Restaurangen

 

Öppet måndag till fredag 8.00-14.30 

Vi serverar mellan 11.30-14.00 dagens lunch och

till den serveras det en salladsbuffé, kaffe och ni tar vårt

fantastiska vatten från Nordaq.

Pris 115:-


 

Boka fest/kalas eller catering på mailen

golfrestaurang.stenungsund@gmail.com

 


Vecka 19

måndag

Kött 

Kycklingklubba och lår, serveras med

potatiskräm, dragonsås och picklad fänkål


Fisk 

Smörbakad koljafilé, potatispuré,

marinerade cocktailtomater, kräftsås

och krasse 


Veg 

Tortellinis med spenat och ricotta,

serveras med tomater, grädde,

svamp och parmesan 

tisdag

Kött 

Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon

och krasse alt, bruna bönor


Fisk 

Smörbakad koljafilé, potatispuré,

marinerade cocktailtomater, kräftsås

och krasse


Veg 

Tortellinis med spenat och ricotta,

serveras med tomater, grädde,

svamp och parmesan 

onsdag

Kött 

Köttfärslimpa med gräddsås, kokt

potatis och lingon 


Fisk 

Smörbakad koljafilé, potatispuré,

marinerade cocktailtomater, kräftsås

och krasse


Veg 

Tortellinis med spenat och ricotta,

serveras med tomater, grädde,

svamp och parmesan 

torsdag

Kött 

Lammgryta med rosmarin och timjan,

kokt potatis, svart vinbärsgelé och morot


Fisk 

Stekt makrill med kokt potatis gräddkokt

spenat, lingon och citron


Veg 

Tortellinis med spenat och ricotta,

serveras med tomater, grädde,

svamp och parmesan 

fredag

Kött 

Citron och soyabrässerad fläskkarré,

rostad potatis, dragonmayo och bakade tomater


Fisk 

Stekt makrill med kokt potatis gräddkokt

spenat, lingon och citron


Veg 

Tortellinis med spenat och ricotta,

serveras med tomater, grädde,

svamp och parmesan 

lördag

På helgerna serverar restaurangen helglunch och á la cartemeny

Öppet 9.00-16.00 och köket är öppet 11.00-15.00

söndag

På helgerna serverar restaurangen helglunch och á la cartemeny

Öppet 9.00-16.00 och köket är öppet 11.00-15.00