Tävlingsveckan 2024

Publicerat: 2024-06-12 - 10:50

Nu är Tävlingsveckan öppen för anmälningar. Det kommer bli en fantastisk vecka med roliga tävlingar varje dag. Vi har begränsat antal platser varje dag så gå in och anmäl er direkt

Tävlingsvecka, dag 1: 15 juli 2024, Golfresan on Tour

Nu är anmälan för tävlingsveckan öppen. På måndag, 15 juli, börjar vi med en ny partner, "Golfresan on tour". Varmt välkomna, anmäl ditt lag här:

Golfresan on Tour

Tävlingsvecka, dag 2: 16 juli 2024, ICA Kvantum Stenungsund

En favorit i repris: Tisdag 16 juli spelas den populära tävlingen Kvantumslaget. Har du inte anmält dig än? Varsågod, här kommer länken till tävlingen:

Kvantumslaget 2024

Tävlingsvecka, dag 3: 17 juli, Asobi Golf & Travel Scramble by PG Golf & Sports Academy

Asobi Travel Scramble by PG Golf & Sports Academy, ytterligare en ny samarbetspartner under årets golfvecka, välkomnar er på onsdag den 17 juli.

Asobi Golf & Travel

Tävlingsvecka, dag 4: 18 juli, Hemköp Stora Höga

En av förra årets favoriter är tillbaka, det spelas en fyrboll (bästboll) med Hemköp Stora Höga som huvudsponsor. År 2023 blev det grillad korv på hål 17 samt många fina extrapriser. Är du nyfiken på årets upplägg? Anmäl ditt lag idag!

Hemköp Stora Höga

Tävlingsvecka, dag 5: 19 juli, Denim & Brands

"Are you the sharpest looking golfer in Denim?"

Anmäl dig till Denim & Brands Greensome med två klasser, A och B. Dessutom en extra tävling "Bäst Klädsel" i samarbete med I Am by Swedish Haircare!

Denim & Brands